Megnevezés: Vifon enyhe fűszerezésű marhahús ízesítésű instant tésztás leves 60 g
Összetevők: Tészta (93%): BÚZALISZT, pálmazsír, tápióka, étkezési só, módosított keményítő, cukor, stabilizátor: trifoszfátok; térfogatnövelő szerek: kálium-karbonátok, nátrium-karbonátok; kurkuma, Leves alap (7%): étkezési só, finomított pálmaolaj, cukor, ízfokozók: mononátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium inozinát: maltodextrin, aroma, chili (1,2%), fokhagyma (1%), bors, hidrolizált SZÓJAFEHÉRJE, szárított póréhagyma (0,8%), színezék: E 150a; csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551; antioxidáns: E 306
- Allergének: Az allergének az összetevők között nagybetűvel szerepelnek!
- Egyéb allergén információk:
- Adalék anyagok:
- Jellemzők:
- Felhasználás: Elkészítési javaslat 1. Tegye a tésztát egy tálba. Adja hozzá a leves alapot, és öntsön rá 400 ml forró vizet. 2. Fedje le a tálat 3 percre. 3. Keverje össze.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 0 kJ (0 kcal)
- Zsír: 0 g ebből telített: 0 g
- Szénhidrát: 0 g ebből cukrok: 0 g
- Rost (g): 0 g
- Fehérje: 0 g
- Nátrium: 0 g
- Só: 0 g
Tárolás: Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hó, év). Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.