Megnevezés: Milka Cake & Choc piskóta alpesi tejcsokoládé darabkákkal és csokoládés töltelékkel 35 g
Összetevők: BÚZALISZT, Glükóz-fruktóz szirup, Növényi olajok (pálma, repce), TOJÁS, Cukor, Alpesi tejcsokoládé darabkák 10,2% [cukor, teljes TEJPOR, kakaómassza, kakaóvaj, édes TEJSAVÓPOR, emulgeálószer (SZÓJALECITIN), aroma], Stabilizátor (glicerin), Étcsokoládé 2,9% [kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer (SZÓJALECITIN)], Sovány TEJPOR, TEJSAVÓPOR, Teljes TEJPOR, BÚZAKEMÉNYÍTŐ, Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), Zsírszegény kakaópor, Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, zsírsavak poliglicerin-észterei), Étkezési só, Glükózszirup, Aromák, Sűrítőanyag (xantángumi)
- Allergének: Az allergének az összetevők között nagybetűvel szerepelnek!
- Egyéb allergén információk:
- Adalék anyagok:
- Jellemzők:
- Felhasználás:
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 1770 kJ (420 kcal)
- Zsír: 20,5 g ebből telített: 8,7 g
- Szénhidrát: 54,5 g ebből cukrok: 30 g
- Rost (g): 1,4 g
- Fehérje: 5,4 g
- Nátrium: 0 g
- Só: 0,75 g
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.