Megnevezés: Dr. Oetker Aranka Krém vaníliaízű krémpor 65 g
Összetevők: Cukor, Módosított keményítő, Glükózszirup, Kókuszolaj, Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei), Zselésítőanyag (karragén), Stabilizátorok (difoszfátok, nátrium-foszfátok), TEJFEHÉRJE (TEJCUKROT tartalmaz), Dextróz, Étkezési só, Színezékek (karotinok, riboflavinok), Aroma
- Allergének: Az allergének az összetevők között nagybetűvel szerepelnek!
- Egyéb allergén információk:
- Adalék anyagok:
- Jellemzők: Főzés nélkül!_x000D_
3 perc alatt kész
- Felhasználás: Hozzávalók:
1 tasak Aranka krémpor + 300 ml hideg tej.
(4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. A 300 ml hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük.
2. Hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton a krémállag eléréséig, kb. 3 percig keverjük.
3. Az Aranka krémet poharakba vagy tálkákba öntjük és tálalás előtt kb. 1 óráig hűtőszekrényben tároljuk.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 0 kJ (0 kcal)
- Zsír: 0 g ebből telített: 0 g
- Szénhidrát: 0 g ebből cukrok: 0 g
- Rost (g): 0 g
- Fehérje: 0 g
- Nátrium: 0 g
- Só: 0 g
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.