Megnevezés: Dr. Oetker habfixáló 10 g
Összetevők: Cukor, Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)), Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341))
- Allergének: Az allergének az összetevők között nagybetűvel szerepelnek!
- Egyéb allergén információk:
- Adalék anyagok:
- Jellemzők: Tejszínhab állagának javítására
- Felhasználás: Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez.
1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.
Tipp
Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 0 kJ (0 kcal)
- Zsír: 0 g ebből telített: 0 g
- Szénhidrát: 0 g ebből cukrok: 0 g
- Rost (g): 0 g
- Fehérje: 0 g
- Nátrium: 0 g
- Só: 0 g
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.