30 éve van jelen a magyar háztartásokban a Bravos kávé. Az elmúlt három évtizedben folyamatosan figyeltük a magyar kávé piacot, a fogyasztói szokások és elvárások változását, és mindezeket a tapasztalatokat összegyűjtve fejlesztjük máig termékeinket. A gyártás során az alapanyagok kiválasztásától a csomagolásig minden folyamatot pontosan ellenőrzünk, így biztosítjuk a kiváló minőséget és a megbízható ár-érték arányt. Küldetésünk, hogy maximális szakmai felkészültségünkkel, fejlett technológiánkkal és folyamatos odafigyeléssel létrehozott Bravos kávéinkat minél több kávéscsészébe eljuttassuk.
A Bravos az egyetlen magyar márka a kávépiacon, ahol a termelés teljes folyamata Magyarországon zajlik. A világ különböző tájairól – főként Afrika, Ázsia, Dél- és Közép-Amerika országaiból – származó, 100%-ban ellenőrzött minőségű nyerskávét szentendrei gyárunkban pörköljük és csomagoljuk, hogy Bravos kávéink minél frissebben és gyorsabban eljussanak a hazai háztartásokba. A titok nyitja a különböző kontinensek válogatott kávészemei, a pörkölés és az elkészítés harmonikus összjátéka. A klasszikus, az intenzív (sötét) és a lágy (világos) pörkölés adja a három jól elkülöníthető ízvilágát a megújult Bravos Classic, Clsassic Espresso és Classic Mild termékeiknek.
Bravos premium a különleges élmény. Bravos Prémium kizárólagosan arabica kávéból Dél- és Közép-Amerika magas minőségű termőterületeiről olajosan barnára pörkölve, megfelelő módszerrel az ideális méretűre őrölve.
Az arabica kávé a világ kávétermesztésének kétharmadát teszi ki. A legjobb minőségű prémium- és desszertkávék arabica kávéból készülnek. Kevesebb a savtartalom, alacsonyabb koffein, mint más fajtáknál. Aromákban, ízekben gazdag és pörkölés után karamell, csokoládé vagy éppen mogyoró íze sejlik fel, utóízét hosszan megtartja. Készíthetünk belőle espresso-t, vagy hosszú kávét több vízzel, tejeskávét sok habos tejjel, esetleg kedvenc ízesítésű capuccinónkat. Nyári meleg esetén jól esik egy frissítő, hűs jegeskávé vanília fagylalttal és tejszínhabbal.